Feesttent Eelde nodigt u graag weer uit!

U heeft het vast al voorbij zien komen: vrijdag 23 augustus tot en met zaterdag 31 augustus zal de feesttent weer op het kampje in Eelde staan. We zijn er ontzettend trots op dat we dit evenement voor het zesde jaar mogen organiseren en willen u van harte uitnodigen om hierbij te zijn!

Ook dit jaar hebben we weer een ondernemersaanbieding samengesteld. Voor slechts € 175,- ontvangt u een passe-partout waarmee u de gehele week gratis toegang heeft tot alle festiviteiten in de feesttent. Voor uw werknemers kunt u in onze ticketshop maximaal 4 extra passe-partouts mee bestellen voor € 65,- per persoon. De korting wordt verrekend in het winkelmandje. Indien u met meerdere werknemers/collega’s wilt langskomen horen we dat graag zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Alle prijzen zijn inclusief btw en u ontvangt hiervan een factuur.

In ruil voor het afnemen van de ondernemersaanbieding zullen wij gedurende de gehele week geregeld uw logo vertonen op onze promotieschermen. De videotechniek zal verzorgd worden door Van Gelder Producties.

De tickets zijn verkrijgbaar in onze online ticketshop via https://www.weareeasy.nl/ticketshop/ maar natuurlijk kunt u zich ook telefonisch (050-3091955) of per mail (info@weareeasy.nl) aanmelden.

Heeft u andere sponsor-ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Tot ziens in de Feesttent!

 

Met vriendelijke groet,
Team Feesttent Eelde