Feesttent Eelde nodigt u graag weer uit!

U heeft het vast al voorbij zien komen: vrijdag 26 augustus tot en met zaterdag 3 september zal de feesttent weer op het kampje in Eelde staan. We zijn blij dat we vorig jaar ondanks alles Feesttent Eelde konden laten doorgaan, maar we verheugen ons er nog meer op dat we het dit jaar weer gewoon op de normale, vertrouwde manier kunnen doen. En natuurlijk willen we u weer van harte uitnodigen om daarbij aanwezig te zijn! Met een programma gevuld met namen als onder andere Tino Martin, Monique Smit, 2 Brothers on the 4th Floor en Frans Duijts willen we er samen met u weer een gezellig feest van maken!


Ook dit jaar hebben we weer een ondernemersaanbieding samengesteld. Voor slechts €100,- ontvangt u een passepartout waarmee u de gehele week gratis toegang heeft tot alle festiviteiten in de feesttent. Voor uw werknemers kunt u maximaal 4 extra passepartouts meebestellen voor € 50,- per persoon. Alle prijzen zijn inclusief btw en u ontvangt hiervan een factuur.


In ruil voor het afnemen van de ondernemersaanbieding zullen wij gedurende de gehele week geregeld uw logo vertonen op een groot led-scherm van 2 x 1.5 meter naast het podium, de bezoekers kunnen er niet omheen. De videotechniek zal verzorgd worden door Van Gelder Producties Eelde.


De tickets zijn verkrijgbaar in onze online ticketshop maar natuurlijk kunt u zich ook per mail (info@weareeasy.nl) of telefonisch (050-3091955) aanmelden.


Heeft u andere sponsor-ideeën of wilt u graag met meerdere werknemers/collega’s langskomen? Neemt u in dat geval ook even contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.


Tot ziens in de Feesttent!


Met vriendelijke groet,
Team Feesttent Eelde.